האם הנוצרים הם יהודים?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אימא של ישו, הייתה יהודיה, וגם הנוצרים יודעים את זה ומודים בכך בדת שלהם, וכידוע, הדת של האדם ניקבעת לפי האימא, אז זאת אומרת שכל הנוצרים הם יהודים ! כי ישו היה יהודי ! אז מדוע הם מאמצים דת שונה ומה בדיוק עומד מאחורי זה תודה, נוריאל

תשובה

שלום

אכן ישו הנוצרי היה יהודי, והוא מעולם לא רצה לייסד דת חדשה. אם אתה מתעניין איך בדיוק נוצרה דת הנצרות, ומי הוא המייסד, ומי השתיל את הדת החדשה תחת הכותרת של ישו כדאי מאוד לשמוע את ההרצאה המפולאה של הרב יצחק פנגר שליט"א בטוח שתהנה - מנשה ישראל