זוגיות נכונה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אני באה מבית מסורתי והתחלתי לפני כשלושה חודשים לצאת עם בחור שגם מגיע מבית מסורתי מאוד, החיבור נוצר מהר מאוד ויש המון מכנה משותף, בחור בעל ערכים ולב מאוד טוב, הבעיה היחידה שאני לא מרגישה לגמרי את הנעימות בשיחות שלנו, אני לא תמיד מרגישה שאני אוכל לדבר איתו על מה שאני רוצה והרבה פעמים אין לנו על מה לדבר, עד כמה זה קריטי

תשובה

שלום וברכה

נושא התקשורת ניתן ללימוד, ואין בכך כל פגם, ובכלל ככל שתתקרבו אחד לשני, כן ירבו נושאי השיחה המשותפים, ותרגישי יותר בנוח, לשוחח איתו, על כל נושא. ויה"ר שתבני בית נאמן בישראל המבוסס על אדני היהדות וכדרך אבותינו. בהצלחה בנימין שמואלי