כיצד להיגמל מאינטרנט?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אני רוצה למות לפעמים בגלל שאני עושה דברים לא טובים ואני רוצה מאוד שכל זה יעלם הכל כל הדברים הרעים והמעצבנים אם זה איטרנט וכל השטויות אבל אני לא יכול לא יודע למה הקיצר מה לעשות

תשובה

שלום וברכה

יש לחסום את האינטרנט, מאתרים שאינם נקיים, ע"י חברת נתיב, או חסימה אחרת. ותינצל מכל השטויות, ויקויים בך הפסוק לא אמות כי אחיה ואספר מעשי י-ה.

בהצלחה בנימין שמואלי