מוות לאחר חזרה בתשובה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

ידוע לי כשאדם חוזר בתשובה כל חטאיו הופכים למצוות. אם זה נכון אז מה קורה עם אדם שחטא הרבה חזר בתשובה ולאחר מכן ישר נפטר מה הוא עכשיו צדיק

תשובה

שלום וברכה

אכן כל עוונותיו יהפכו לזכיות, ויהיו כל ימיו בוהקים ומזהירים, כימיהם של צדיקים גמורים. ועל זה אמר אבי יש קונה עולמו בשעה אחת. אשרי הזוכה למות מתוך תשובה שלימה! יה"ר שנזכה לחיות חיים ארוכים ללא חטא ועוון.

בברכת גמר חתימה טובה בנימין שמואלי