החלפת השם מגפן לדניאל

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אני רוצה להחליף את השם שלי מגפן לדניאל ואני רוצה לדעת מה אתה אומר .אם אפשר לתת לי תשובה מהר.

תשובה

שלום

סליחה על האיחור, היה עומס רב במערכת. השינוי מגפן לדניאל מומלץ, גפן כשם אדם אינו מומלץ, זוהי המצאה חדשה שאין לה סימוכין, מה גם שגפן היא לשון נקבה ולא מתאים כלל לזכר, ראה ספר שופטים פרק ט פסוק יב-יג ועוד.

כדאי שתחליף את השם אצל רב ידוע ומקובל משכמו ומעלה, זה לא משחק.

בהצלחה - מנשה ישראל