קיום יחסים לאחר הגירושין

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

גרושים מקיימים יחסים מלאים אחרי הגרושים בינייהם בלי שהיו עם בני זוגים אחרים ומקווים לחזור להיות נשואים עוד פעם. בסוף - זה לא יוצא לפועל ונותק קשר בינייהם . האם מדובר באשת איש??-- יש צורך בתהליך גירושין עוד פעם כמו הראשונה??????????? האם מותר כל אחד מהם להיות עם בן\ בת זוג אחר כרגע????

תשובה

שלום

ובכן קיום יחסים בין גרוש לגרושתו, היא שאלה חמורה ביותר, ואכן יש בכך משום החזרת מצבה כאשת איש כמקדם, והם `חייבים` לסדר גט בשנית, ועד שתתגרש היא אסורה על כל העולם.

בהצלחה - מנשה ישראל