דברי תורה במחשב או בפלאפון

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

בס"ד שלום הרב! אני הייתי רוצה לשאול שאלה שמאוד מטרידה אותי יש כיום ברוך ה` תוכנות של דברי תורה יש לי תוכנה של דברי תורה עם התמונה של רב על רקע שולחן עבודה במחשב. ועכשיו אני לא יודע מה לעשות... כי יכול להיות מצב שאני יכנס לחלון חדש ואז זה יסתיר את אותה תמונה של דברי תורה והתמונה של הרב . מה לעשות?? אני אשמח לתשובה תודה רבה

תשובה

שלום הסכימו פוסקי דורינו שאין בכך שום בעיה, ואין חשש למחיקת דברי תורה.

בהצלחה - מנשה ישראל