חיזרים לפי הדת

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

האם לפי הדת קיימים חייזרים?? אם לא איך אפשר להסביר כל מיני יצורים חיים שהתגלו שניראים כמו חייזרים והראו אותו בכל מיני מקומות כמו בערוץ 8 (המדע), איזה הסבר יש לזה לפי התורה???

תשובה

שלום

ממליץ בכל פה לשמוע ולראות את הקלטת "אסטרונומיה ויהדות", מהרב זמיר כהן, שם תוכלי להשכיל [בין השאר] בעניין החייזרים עליה את מתעניינת על פי התורה.

אפשר להתקשר למוקד בטלפון 036106061, להשאיר פרטים וצוות הידברות יחזור אלייך בהקדם.

שלום ובהצלחה- מנשה ישראל