איך משפיעים על אשה של חבר?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אני לומד עם יהודי מתחזק אשתו חלוניה לגמרי ומסרבת לשמוע דברים הקשורים לדת יש לו בת שעולה עכשיו לכיתה א האם יש באפשרותכם לעזור להשפיע על אשתו?

תשובה

שלום

היה כדאי מאוד לרשום את הבת לחינוך תורני, והרבה משפחות התקרבו רק בדרך הזה, בראותם עין בעין את עדיפות החינוך היהודי על פני הממלכתי.

ישנם אירגונים העוסקים בתחום הזה כמו ארגון לב לאחים של הרב אורי זוהר, יש להם גם אתר באינטרנט המשכנע מאוד אבות ואימהות לרשום את ילדיהם לחינוך תורני, ובמקרה הצורך הם באים אישית להורים לשכנעם על העניין.

ונקוה שיהיה הכל לטובה - מנשה ישראל