איך מקימים גמ"ח?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אני מעוניין להתנדב או להקים גמ"ח. איך עושים את זה? למי כדאי לפנות לדעתכם? תודה וכל טוב, בשורות טובות, שהשם ישמור אותנו ואת כל עם ישראל,

תשובה

שלום

 תתקשר לארגונים כמו "יד שרה" ,"עזר מציון" , עזרא למרפא", "כח לתת" ועוד ועוד. לכל ארגון יש מערך מתנדבים למכלול נושאים מגוונים מהסעה של חולים סיוע לילדים , אוכל, שיעורים פרטיים ועוד .

מעבר לתרומה לאחר התחושה האישית שתרגיש היא עצומה, וזה עיקר הדבקות בקב"ה מה הוא רחום אף אתה רחום מה הוא חנון אף אתה חנון.