לימוד קבלה לצעירים

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

בן אדם צריך להיות לא פחות מבן 40 בשביל ללמוד קבלה וזה כתוב בתחילת הקבלה, אבל לא כולם יודעים את זה,ובגלל זה לא מובן לי בכלל למה אנשים שיודעים קבלה מפיצים אותה לכל מי שרק רוצה, ולא משנה בן כמה הוא, לא משנה מי הוא, לא משנה מה הוא כבר למד ומה הוא לא למד, לא משנה מה הוא יבין מההרצאות וכו`. מישהו יכול בבקשה להסביר לי למה נותנים הרצאות קבליסטיות ברשת ולמה נותנים אותן גם בכל מיני מרכזים קהילתיים לכל דיכפין? תודה, רוחמה ל.

תשובה

שלום

מה שעושים באתר שלנו זה להוציא את החנית מיד הגזלן, יש כל כך הרבה אתרים ואנשים שעושים כסף מללמד קבלה, מעוותים את האמת , ומחללים את קדושה התורה.

לכן בהתיעצות עם רבנים הוחלט כן ללמד קצת מתורת הנסתר אבל בצורה מאד מבוקרת ומסוננת , שלא תוציא שום מכשול וטעות בהנבה ואמונה.

כל זה ללא מטרת רווח כלל.