איך להתקרב לה’ ולדת?

  • כ"ט אדר התשע"ה

שאלה

לפני 4 שנים גרתי בישראל , ולא כלכך הייתי מעוניינת בדת. היום אני גרה בארצות הברית ואני הבנתי כמה זה חשוב להתקרב לדת, ללמוד תורה , לעשות מצוות. אני עכשיו קוראת את תפילת הבוקר , ותפילת הלילה אבל אני רוצה לעשות עוד . מה אתה ממליץ לי להתחיל לעשות ? תודה רבה

תשובה

לכבוד השואלת,
שמירת כשרות ושבת, לברל על האוכל ולהמשיך לעלות ממדרגה למדרגה. מומלץ ללמוד יותר אודות המצוות מן התורה. הנה לינק לספר שתוכלי לקרוא עם רשימת מצוות התורה הנוהגים בזמנינו (תתחילי מפרק א'- רשימת מצות העשה).
http://www.israel613.com/books/TARYAG_CHAFETZ.pdf

והנני בברכה