נשמה קלינית זמנית

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום לך, ברצוני לדעת על החיים לאחר התעלפותיי זמנית לעובר אל האור. ברגע שבו התעלפתי המבט מועבר אליי הרבה אור ומאחורי הרקע ידעתי שמשפחתי מצפים לי ועומדים ולאחר מכן שסבתי רבא עומדת מולי ומסמנת לי סימן לחזור לחיים רגילים. השאלה היא מה כוונה שהאם זאת הזיה או אמיתי? אנא תשיבו לי במילים פשוטות, הרי אני לא מבינה בשפה תנכית. בתודה רב, מזל

תשובה

הסיפור שאת מתארת תואמת להפליא לכל מה שסיפרו האנשים שחוו את החוויה של `מוות קליני`, והסימן לחזור לחיים, הוא הוראה שניתנת הזדמנות נוספת לתיקון המעשים בעולם הזה.

אולם כיום שהתיאורים האלה נפוצים למכביר, יתכן שהאדם יחלום כאילו עבר מוות קליני, ובחלומו יראה את כל החויה הזאת לפרטיה, אף שכמובן הוא לא חווה את זה, ואין זה אלא סתם הזייה כמו שאר החלומות, שחולמים ממה שחושבים על פי הרוב.

במקרה של התעלפות שאת מתארת איני יודע בדיוק מה עבר עלייך, העיקר שתהיי בריאה ושלימה, וחזקה לעבודת הבורא.

בהצלחה - מנשה ישראל