לא מוצאת שם לילדה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב כבר כמעט 40 יום מאז שנולדה ועדיין לא מצאתי שם לילדה, מבקשת ייעוץ ועזרה. נולדה ב 7/10, כד בתמוז יום שלישי בשבוע בשעה 8:20 בבוקר. פרשת "מטות מסעי". שמי מדי לוי, שם האב שלמה שחר. שמות שחשבנו עליהם: אליה, מאיה (או מיה), נעמה, הילי,עדן,אלינור,עלמה (או אלמה). איזה אותיות כדאי לכלול בשם שלה? האם יש שם אחר מומלץ שיתאים לה? בתודה ובברכה,

תשובה

נעמה היא שם מצוויין לפי הפרטים שנתת, וגם אפשר לתת מַחְלָה תִרְצָה חָגְלָה מִלְכָּה נוֹעָה, שהן שמות המוזכרות בפרשת השבוע שהן סגולה לאריכות ימים. כל השמות הנ"ל יש בהם כח הולדה.

בהצלחה והרבה נחת - מנשה ישראל