כיצד אמצא את זיווגי האמיתי?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אני בן 25 ומנסה הרבה מאוד זמן למצוא את זיווגי אך ללא הצלחה עד כה , נפגשתי עם הרבה נשים אך לצערי זה לא מסתדר פעם בגללי ופעם בגלל הצד השני, ביקרתי אצל כמה רבנים וקיבלתי ברכות להצלחה , היאוש מתחיל לחלחל אצלי ואיני רוצה זאת, כמו כן עליי לציין כי אני לא מעוניין להתגמש אלא להיות רק עם אחת שבאמת מוצאת חן בעיני כדי שאוכל להרגיש אהבה אמיתית , אם ניתן לקבל עצה אני אשמח , המשך יום טוב.

תשובה

יאוש? מדוע? אני לא נישאתי בגיל 25. שתי רבותי שהם ענקי רוח אחד נישא בגיל 26 ואחד בגיל 29.

תראה עצמך כשייך לקבוצת איכות שמתנסת בנסיון הזיווג. עצה טובה: להתייחס לזה בקלות, ולא להיות שקוע במחשבות בעניין הזיווג כל היום, לשחרר את עצמך מכך, ההשלמה עם זה, והורדת הלחץ מכך שאינך נשוי גם תתן לך אפשרות להנאות יותר כעת, וגם ישוב דעת בעת שתגיע המיועדת לך ולמצוא חן בעיניה.