איך יגרום לילדי לחזור בתשובה?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

איך הילדים שלי יחזרו בתשובה

תשובה

אין תשובה כללית לנושא כיוון שזה תלוי כל אחד לפי מצבו האישי, מה שבידך לעשות זה לא ללחוץ בכיוון,אלא להמשיך כפי שאת בחייך ומטבע האור להמשיך ולהאיר גם במקומות חשוכים אחרים.

כפיה או לחץ לא יעזרו כפי שנוכחנו מהמציאות וכן שלא תמיד הנקודה בידיעה של האמת באמונה אלא בכוחות הנפש וביכולת לעשות שינוי ,דבר שנראה בצדק מרתיע וקשה. כמובן שתפילת אם על בניה משפיעה השפעה עצומה וודאי שאינה שבה ריקם.