אופטלגין+צום כיפור

  • ז' תשרי התשע"ו

שאלה

ביתי עברה טיפול בשו.כדי להקל על הכאב אמר לה הרופא ליטול כדור משכך כאבים.האם מותר ליטול ?כמו כן בסביבות שעה 15:00-16:00 היא מתחילה להרגיש חולשה סחרחורת וכאבי ראש.מה לעשות במצב זה?

תשובה

שלום וברכה

אם היא תזדקק לכדור (לא מוכרח, כי כבר יעברו יומיים ובדרך כלל אין צורך.) תקח ללא מים.

ביתך תשיאר כל היום בבית ותשתדל לנוח ולשכב במיטה ואף התפילות תתפלל בשכיבה וכך היא תזכה לצום ללא כל כאבים וסחרחורות.