זוגיות

קשר עם בחור- להמנהע

  • כ"ב אדר התשע"ז

שאלה

שלום לכבוד הרב. אני לא מזמן ניתקתי קשר עם בחורים שדיברתי איתם, לא קיבלתי את זה על עצמי אבל אני לא מדברת ואני ממש נמנעת לא לדבר.אבל יש איזה בחור אחד שאני רוצה ליצור איתו קשר וקשה לי עם העניין הזה אני רוצה לדבר איתו מה דעת הרב?

תשובה

שלום וברכה

אל תתפתי לעצת היצר ואל תעשי זאת בשום אופן. קשר עם בנים הינו איסור תורה כשלעצמו וזאת מלבד שזה יכול להביא חטאים חמורים ביותר.

היי חזקה! שימרי על טהרתך ועל קדושתך ובעז"ה תזכי לזיווג הגון משורש נשמתך מהרה.