חדר ייחוד לספרדים

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב. רציתי לשאול האם לפי הספרדים יש לקיים חדר ייחוד בזמן החתונה מכיוון שזהו מנהג אשכנזי? האם יש זמן ספציפי במהלך החתונה בו זה צריך להתבצע ובכלל האם זה מותר לפי הספרדים? תודה.

תשובה

שלום וברכה,

אין לחתן וכלה ספרדים להתייחד בחדר יחוד במהלך החתונה, משום שזה נראה כחוסר צניעות. ולא נהגו כן הספרדים במהלך הדורות הקודמים.

בברכה,
מנשה בן פורת