זיווג - אביו של הבחור גוי

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום וברכה. אני בחורה בת 21 שומרת תורה ומצוות ב"ה, לא מזמן נרשמתי לאתר השידוכים של הדברות והכרתי שם בחור חוזר בתשובה ממוצא רוסי. דיברנו בטלפון הרבה ומיד התחברנו, הן מבחינת כימיה והן מבחינת השקפות ורצונות זהים, לעשות רצון ה´ בפשטות , גם ההסתכלות שלנו על החיים זהה, והוא ממש מצא חן בעיני. העניין הוא שאביו אינו יהודי, אך אימו יהודיה. הוריו מכבדים אותו בכל מה שקשור לשמירת מצוות ואביו מודע לכל ההלכות שנוגעות לגביו, לעניין יין נסך וכל השאר .. ברצוני לשאול מה ההלכה אומרת בעניין זה ומה דעת הרב. אשמח לתשובה בהקדם, תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

בהצלחה רבה חיזקי ואמצי ותעשי חיל. אין כל מניעה להזדווג איתו ולהקים איתו בית נאמן על אדני התורה ויראת שמיים.

בברכת (מזל טוב?),