פירוש השם שלי ומשמעותו.

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום לכם צוות הרבנים קוראים לי מאור ואני נולדתי ב-ל בכסל"ו הייתי רוצה לדעת כמה שיותר על המהות של שמי וגם על התאריך לידה העברי שלי עד כמה שניתן על פי היהדות אשמח לקבל תשובה פחות או יותר מפורטת בתודה מאור...הרב זמיר כהן והרב יצחק פנגר אני אוהב אותם עד למאוד והייתי שמח לדעת אם אני הייתי יכול אולי אם אפשר להיפגש אם אחד מהם לצורך התחזקות בתורה אם כן אני ישמח כי אני חייב אחד מהם לידי לפחות בשלב הזה של ההתחזקות תודה מאור.

תשובה

שלום וברכה

השם מאור שניתן לנולד בחנוכה ובראש חודש, מסמל על הקשר הגדול שיש לנשמתך עם אור חנוכה, בחנוכה מתגלה האור הגנוז בתורה, ואתה יכול לזכות לאור הגדול הזה.

בנוסף לכך השם מאור משמעו מאיר לאחרים כוחך רב להאי גם לאחרים ולהצית שלהבת בלב החברים לתורה וליראת שמים. אם הינך רוצה להיפגש עם אחד הרבנים עליך לפנות ל036106061

בברכה - בנימין שמואלי