עצה לזוג צעיר שלא פוגש האחד את השני?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

בעלי עובד בשעות מאוחרות ואני לומדת בשעות היום-כך שלא יוצא לנו לראות אחד את השני כמעט בכלל.אני אובדת עצות ולא יודעת כבר מה לעשות.אנחנו נשואים פחות משנה.יש עצה יש רב או סדרת הרצאות שאפשר להמליץ כדי שהמצב ישתפר ולא ימשיך להחמיר ביננו! תודה.

תשובה

שלום וברכה

נצלו את השבת לשהיה יחד ככל שאפשר, וחפשו לבעלך עבודה אחרת. אין בכך סיבה לאי שלום בית אם שניכם רוצים להפגש ולשוחח, אם את יכולהלכת לישון מוקדם ולקום לכבודו כשהוא חוזר הביתה מה טוב, זה יתרום המון לשלום הבית שלכם.

בקשי ממנו שיעיר אותך כשהוא בא הביתה שיטפי את פנייך ושבי לצידו אפי` חצי שעה, מצבכם ישתנה בלי היכר. ישנם הרצאות רבות באתר על זוגיות אשר כולם מומלצים לשמיעה.

בברכת הצלחה ואשמח לעזור לך עוד - בנימין שמואלי