מי הרב שעונה באתר הידברות?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

הרב שעונה כאן הוא נפלא ביותר, מי אתה מנשה ישראל, תשובותיך המעניינות מחכימות מאד ופותחות בפנינו עולם נפלא ומרתק, תמשיך ואל תעזוב אותנו. איתי

תשובה

שלום

תודה רבה על המחמאה גם השואלים באתר הם אנשים נפלאים ומיוחדים, ה` יעזור שנוכל עוד הרבה שנים להתכתב מתוך נחת אושר ועושר.

שמי הוא: מנשה ישראל רייזמן, נשוי + 5, בוגר ישיבות בעלזא, וכעת מרביץ תורה בבית הכנסת הגדול בקריית בעלזא בירושלים. כתיבה וחתימה טובה וכל טוב סלה