כיצד אשה זוכה לעולם הבא?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

בתור אישה, בת ישראל-איך יכולה אני לזכות לחיי העולה"ב ולתחיית המתים לעתיד לבוא? איך אפשר להתקרב לקדושה יותר ויותר אם מטיבעי אני רוחנית ולא מתלהבת ממותרות והבלי העולם?.. דבר נוסף-מה תפקידי בעולם? (הרי כל אישה תפקידה לבנות בית ומשפ`...)א"כ מה המיוחד בי אישית?...איך אדע מהו התיקון שלי כאן? איך אני יכולה לנצל את מה שבראני ה`-תכונות, מידות,מתנות שמיים(חכמה, יופי,בריאות)לעבודת ה`?...

תשובה

שלום

כיום האפשרויות הם גדולות מאד בעוד תחומים ואינם סותרים את צניעות האשה.

למשל פרויקט החברותא טלפונית, שרק אצלנו בארגון ישנם כאלפיים נשים שלומדות עם נשים שאינם דתיות דרך הטלפון.

ארגוני חסד , הכוונה ועוד נוסדו על ידי נשים ומתקיימות מפעילות של נשים, יש אין ספור דרכים לצאת ולהשפיע יחד עם גדרי הצניעות וההלכה.