האם ל2 אנשים מותר לאכול יחדיו על אותו שולחן אחד בשרי ואחד חלבי?

  • כ"א חשון התשע"ז

שאלה

היי, לעיתים אני וחברתי לעבודה מביאות לעבודה האחת אוכל בשרי והשניה חלבי האם מותר לנו על פי ההלכה לאכול יחדיו על אותו השולחן כאשר ברור לכל אחת מאיתנו מה האוכל שלה ולא נוגעות אחת באוכל של השניה?

תשובה

שלום וברכה

אחת מכם תניח מפה על השולחן תחת מאכליה, או שתשימו היכר בולט כמספיק ביניכם כגון כוס שאינה בשימוש וכדו'.