זוגיות

קפידה של חברה

  • כ"ד אדר התשע"ז

שאלה

בחורה נפגשה עם בחור כמה פגישות והענין היה נראה רציני, הדבר היה מאד קשה לחברתה הטובה שהיא עומדת להתחתן והיה לה צער גדול מאד, בסופו של דבר הענין ירד והשידוך לא יצא לפועל. יכול להיות שהדבר קרה בגלל הצער שנגרם לחברתה? יש לציין שהדבר קרה כבר פעמיים. (בפעם הראשונה הבחורה לא באמת רצתה את הבחור ובפעם השניה היא מאד רצתה אותו). אני זקוקה לתשובה בדחיפות!!!!!

תשובה

שלום וברכה

לא ניתן לדעת בוודאות.

אבל מסתבר מאוד שאם היא לא עשתה לה רע, לא יתכן שהקפדתה תגרום לה נזק ולא מסתבר שהזיווג נפל בגללה.

בהצלחה,