זוגיות

שאלת חתונה

  • כ"א אדר התשע"ז

שאלה

כבוד הרב אנא סלח לי, שאלתי שאלה והדואר האלקטרוני לא היה נכון , חוזר על שאלתי בקצרה בת זוג שלי מאוד רוצה לעשות חתונה בבית כנסת אך יש לנו קצת יותר מ 200 איש ולא מצאנו בית כנסת שיכיל כמות זו באיזור דרום , מבקש את עזרתכם אם ידוע לכבוד הרב בית כנסת במיוחד לאירוע צנוע חופה וקידושין בעז"ה אשמח אם תוכל לעזור לנו .( הפעם דואר אלקטרוני נכון )

תשובה

שלום וברכה

עדיף לעשות את החתונה היפה הצנועה והמכובדת באולם קטן וצנוע ולא בבית כנסת. בית כנסת הוא מקום קדוש ולא ראוי לעשות שם סעודות למיניהם

ניתן לעושת הכל בדיוק כמו התכנית שלכם באולם ולא בבית הכנסת.

בברכת מזל טוב ורוב אושר ונחת,