זוגיות

שאלת חתונה ...

  • כ"א אדר התשע"ז

שאלה

כבוד הרב , ברצוני לשאול שאלה , ארוסתי היקרה לא רוצה לעשות חתונה גדולה , משהו צנוע חלום שלה לעשות חתונה בבית כנסת עם חופה וקידושין , אך יש לנו יותר מ 200 איש אנחנו לא מצליחים למצוא בית כנסת שיכיל כמות כזו באיזור דרום , אנא ממך אם מוכר לך בית כנסת שיכיל כמות כזו בערב רגוע עם זמר ללא ריקודים כמו "הופעה" קייטרינג וכדו'...השאלה אם יש בית כנסת כזה שידוע לכם באיזור דרום אשמח אם תעזרו לנו .

תשובה

שלום וברכה

עדיף לעשות את החתונה היפה הצנועה והמכובדת באולם קטן וצנוע ולא בבית כנסת. בית כנסת הוא מקום קדוש ולא ראוי לעשות שם סעודות למיניהם

ניתן לעושת הכל בדיוק כמו התכנית שלכם באולם ולא בבית הכנסת.

בברכת מזל טוב ורוב אושר ונחת,