מה טוב יותר – פאה או מטפחת?

  • כ"א חשון התשע"ז

שאלה

שלום לכבוד הרב: אני נשוי חמישה חודשים לפני חתונה אני ואישתי דיברנו על נושא של פאה וכיסוי ראש והחלטנו שהיא תלך עם כיסוי ראש .. עכשיו אני מרגיש שזה קשה לי מאוד ואני מעדיף שהיא תלך עם פאה ..(אומנם לא כל היום כי כיסוי ראש גם יפה לה) והיא לא מעונינית ללכת עם פאה רצינו לשאול דעת תורה. והאם זה נכון שהפאה תוכל לשפר את הזוגיות . אשמח לדעת מי כבוד הרב שעונה לי תודה וערב טוב

תשובה

שלום וברכה

הדרך הטובה ביותר היא ללכת עם פאה בבית ועם כיסוי ראש יפה בחוץ.

בזכות זה תזכו לבנים צדיקים ויראי ה' תלמידי חכמים יראים ושלמים.