חברה והשקפה

רפורמים בכותל: מה עלינו לעשות?

  • י"א סיון התשע"ו

שאלה

שלום הרב, מה עלינו לעשות כיהודים נגד חילול השם שנעשה בכותל על ידי הרפורמים? אני בטוחה שאם ארגון הידברות היה יוזם תפילת מחאה או עצומה נגד הדבר הנורא הזה הייתה היענות עצומה מהציבור. תודה, שירה

תשובה

שלום וברכה
גדולי הדור מנווטים את ספינת היהדות החרדית ומורים את מה לעשות ואת מה לא לעשות, אנו נעשה כל מה שהם מורים איננו מתיימרים ליזום דברים מעצמינו בעניינים ציבוריים מעין אלו.
כרגע גדולי ישראל לא הורו על הפגנה גדולה או כל פעולה אחרת ולכן אנחנו לא עושים פעילות בעניין.