זוגיות

שידוך חוזר?

  • י"א סיון התשע"ו

שאלה

שלום לכבוד הרב, ברצוני לשאול האם אחרי פגישה ראשונה שאמרתי לא וגם הודיעו לבחור שלא (והוא כנראה רצה להמשיך) ולאחר יומיים עלו בי ספקות שחבל שאמרתי לא ואולי היה טעם לעוד פגישה וכו'.. רציתי לשאול אם במצב כזה יש טעם לחזור בי או שלסממוך על ה' שאם יצא כך שאמרתי לא לכתחילה זה מה שצריך להיות ואין טעם סתם להסתבך עם מחשבות של למה ולמה.. תודה רבה!!

תשובה

שלום וברכה
נראה לי שכדאי לנסות שוב. יתכן שגם המחשבה העכשווית לנסות שוב היא מאת הקב"ה, לא תמיד רואים את הדברים נכונה בפגישה הראשונה.