שאל את הרב - כללי

מדוע יצר השם את המאכלים הטעימים ביותר כמזיקים לבריאותו של האדם?

  • ח' כסלו התשע"ז

שאלה

מדוע יצר השם את המאכלים הטעימים ביותר כמזיקים לבריאותו של האדם! כמו (עוגות בורקסים קולה חמאה..) ומדוע יצר השם את המאכלים הבריאים ביותר בטעם מגעיל ומסריח, לדוגמא: שום פטרוזיליה כרוב...

תשובה

שלום וברכה

כדי שנוכל ללמוד מכך לרוחניות, שגם דברים הנראים טובים ומעולים, יכולים להזיק מאוד.

וגם דברים שנראים קשים ולא מעימים יש בהם לפעמים תועלת רוחנית גבוהה מאוד.

בברכה - בנימין שמואלי